• pauRayMolinari
  • singularRayMolinari
  • rodrigoRayMolinari

BIOGRAFIA

At Versaris és una banda formada per Pau Llonch (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat's Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular. Són un dels grups de rap en català més consolidats, i els pioners a utilitzar aquesta llengua i aconseguir difusió i reconeixement. Les lletres del grup toquen un gran ventall de temàtiques, entre les quals destaquen les que posen de manifest la seva militància anticapitalista.

El 2007 van llançar Va Amb Nosaltres, un treball la sonoritat del qual ha estat conegudament autocriticada pels mateixos membres del grup, però que destaca ja per una gran qualitat lírica i per l'eclecticisme de les produccions musicals, la majoria de les quals assumides per Pau Llonch i el DJ de la banda en aquells moments, el DJ Bel, actualment acompanyant als plats a El Nota. L'any 2008 van presentar La Vida Són 2 Dies… Cedir-la o Guanyar-la!, un Maxi que conté 4 temes, avançament d'un nou treball que veuria la llum el 2009, A cada Passa.

Han participat en esdeveniments com l'Hipnotik Festival de Barcelona, el Senglar Rock de Lleida, El Mercat de Música Viva de Vic, el Festival Cruïlla de Cultures amb qui van compartir escenari amb Keny Arkana, o a la programació del Teatre Grec de Barcelona i han visitat també els EUA (Nova York, Hip hop Global throwdown, Austin, SXSW i Houston), Euskal Herria, Itàlia (Roma), França (Marsella), Galiza, etc.

El 18 de juliol de 2009 van lliurar "A cada passa", el seu segon LP, amb el qual van obtenir el premi per votació popular a millor disc de 2009 de la modalitat de pop-rock per la revista Enderrock.

A partir de la primavera de 2010 At Versaris engega juntament amb la banda de jazz-rock Asstrio una gira, “At Versaris i Asstrio, per principis elegants”, que s'allargà fins al juny de 2011 per l'immillorable rebuda de la crítica i el públic. De fet, obtenen a finals de 2010 el premi ARC a millor grup de l'any en la categoria "Jazz/blues".

A principis de 2013 treuen un nou EP titulat "No fear", amb la col·laboració destacada de Invincible de Detroit i el seu DJ i productor i Waajeed, i anuncien que propers llançaments de nou material en format de lliure descàrrega i distribució.

"Allà on acaba la moda absurda i les herències musicals del subsòl es respecten. Allà on el discurs del rap és sincer i no una façana de mediocre egolatria. Allà on usar la pròpia llengua no és estètic sinó naturalment obvi. Allà on, com deia Gramsci, la cultura no és una pila de dades enciclopèdicament (des)ordenades, sinó un graó cap a la consciència de classe i anticapitalista... Allà comença el rap d'At Versaris."


CONTRACTACIÓ

Contacta amb Proipaganda pel Fet! per tenir més infos, condicions i disponibilitats.
Litus (+34) 938 787 471 | email